Work with us/Vacatures


Vacature Supply Chain Manager met sterke affiniteit voor Inkoop

Als Supply Chain Manager heb je een gevarieerde en coördinerende rol binnen ons bedrijf. Wat betreft strategische inkoop ben je zelf de punt van de speer. Je hebt affiniteit met, of houdt zelfs van de subtiliteiten van het inkoopproces en het spel tussen jou en de leverancier.

Vacature Verkoop Medewerker Binnendienst

Als Verkoop Medewerker Binnendienst ondersteun je de afdeling Sales. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverbanden bent uitstekend in staat om klanten correct te woord te staan en zo mogelijk te adviseren. Je signaleert klantvragen en zorgt voor een zorgvuldige afhandeling van de orders en aftersales.

Vacature QHSE Officer

Vénilia Décor is op zoek naar een QHSE Officer Als QHSE Officer heb je een erg gevarieerde en centrale rol binnen ons bedrijf. Je onderhoudt – en waar mogelijk verbetert – ons QHSE beleid naar gelang omstandigheden en wet- & regelgeving. Jouw dag kan bijvoorbeeld bestaan uit het voeren van […]

Apply now!/Solliciteren?

If you would like to apply for a job, please fill in the contact form and we will contact you as soon as possible./ Als je wilt reageren op een openstaande vacature, vul dan onderstaand formulier in.