Work with us/Vacatures


Vacature Inkoper (Internationaal)

Als Inkoper heb je een erg gevarieerde en centrale rol binnen ons bedrijf. Je onderhoudt – en waar mogelijk verbetert – ons inkoopbeleid. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en juist inkopen van grondstoffen en materialen tegen de juiste kwaliteit en condities.

Vacature Operator Drukkerij

De drukkerij voegt een extra en kleurrijke diepte toe aan onze foliën. Het is een uiterst dynamische afdeling met een grote range aan toepassingen zoals bijvoorbeeld het diepdrukken van designs voor kleeffolie, het aftoppen van verschillende dikkere foliën van ons Stationery gamma, het drukken en/of lakken van een grote collectie […]

Vacature Operator Kalander

Als kalanderoperator ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het aansturen van de kalander en zorg je samen met jouw collega’s voor een zo efficiënt mogelijk productieproces met eindproducten van de hoogste kwaliteit.

Apply now!/Solliciteren?

If you would like to apply for a job, please fill in the contact form and we will contact you as soon as possible./ Als je wilt reageren op een openstaande vacature, vul dan onderstaand formulier in.