Vénilia Décor is op zoek naar nieuwe medewerkers


Vénilia Décor is op zoek naar nieuwe medewerkers

Al ruim 60 jaar is het produceren van hoogwaardige technische kunststof foliën ons vak en onze trots. Onze producten hebben een grote range van toepassingen en worden over de hele wereld uitgevoerd. Wij zijn een continue groeiend bedrijf! En om onze klanten te kunnen blijven voorzien zijn wij voor verschillende disciplines binnen ons bedrijf op zoek naar gedreven personen die met ons willen werken en meegroeien in de diverse en boeiende kunststofwereld.

Voor onze productie afdeling

Zijn we op zoek naar Junior Operator(en) A,B,C die ons team willen versterken in productie. Het gaat hier om functies binnen een twee of drie ploegendienst in volgende afdelingen:

  • Kalander
  • Drukkerij
  • Nerven en lamineren
  • Belijmen en confectioneren

Voor ons sales team

Zijn we op zoek naar enthousiaste Sales Professionals die onze producten aan onze bestaande en nieuwe klanten kunnen presenteren. De meeste sales activiteiten spelen zich internationaal af.

Voor onze technologie afdeling

Zijn we op zoek naar één of meerdere Procestechnologie medewerkers met een HBO/WO achtergrond. Bij voorkeur met een chemische- of proces technologie achtergrond.

Ervaring is geprefereerd, maar we zijn ook bereid onervaren mensen op gesprek uit te nodigen om te kijken of er voor hen een toekomst in de kunststof industrie mogelijk is.

Als bedrijf groeien we continue en we stimuleren onze werknemers dan ook om samen met ons zich verder te ontwikkelen. Waar mogelijk voorzien we dan ook in opleidingen voor onze enthousiaste en gedreven collega’s.   

Lijkt dit iets voor jou en wil je meer informatie?

Stuur je CV en vragen naar: vacatures@veniliadecor.com